Tak- och fasadtvätt i Lidköping

Tak och fasader får stå ut med mycket och försämras med åren. Luftföroreningar tillsammans med mossa, alger och lav som växer sig fast gör att taket och fasaden skadas och blir slitet. Smuts på tak och fasad kan orsaka frostsprängning, mögel och andra skador som kan bli mycket dyra att åtgärda. Fasadtvätt, taktvätt eller rent av endast en behandling är ett bra sätt att skydda och öka värdet på er fastighet och är en av alla de saker som vi på Lidköpings Fastighet & Företagstjänst kan hjälpa er med!

Vi erbjuder fasad- och taktvätt till stora som små kunder med utgångspunkt från Lidköping med omnejd. Oavsett vad som behöver rengöras så ser vi till att göra ett ordentligt jobb och leverera ett skinande rent resultat som gör stor skillnad! Varmt välkommen att ta kontakt med oss och berätta vad ni har för behov så ser vi till att lösa det!

Taktvätt

Utförs oftast genom en tvätt, oftast med ett algdödande medel, för att få bort kuddar av mossa och annan smuts. Därefter kan vi med fördel använda ett algdödande medel med långtidsskydd för att bevara ditt tak fritt från alger och mossa.

Fasadtvätt

Utförs anpassat efter fasadmaterial. Beroende på vilken beläggning fasaden drabbats av används lämpliga medel och metoder för att återställa ytan till ursprungligt skick.

Övrig Hetvatten och Högtryckstvätt

  • Marktvätt
  • Ogräsbekämpning
  • Klottersanering
  • Klotterskydd

De medel som används för våra olika tvättar är miljöanpassade!

Hittar du inte vad du söker för din fastighet? Kontakta oss så hjälper vi dig.