Helhetslösningar för alla

Lidköpings Fastighet & Företagstjänst levererar kvalitetstjänster för både små och stora kunder. Bland våra kunder finner du bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, industrier, företag, köpcentrum och privatpersoner. Helhetslösningar eller mindre tjänster som underlättar vardagen spelar ingen roll, hos oss är alla kunder lika viktiga.

Företaget

Vi har lösningar för alla typer av fastigheter där vi tar hand om allt från snöröjning, trädgårdsskötsel och städ till fastighetsservice med 24-tim jour. Vi kan även erbjuda särskilda tjänster så som klottersanering, fasadtvätt, målning, reparationer, anläggningsarbeten och redovisning. Vi ser över och underhåller säkerheten kring brandskydd och underhåll/besiktning av lekplatser m.m. Vi ser till att täcka din fastighets samtliga behov. Istället för att anlita flera företag erbjuder vi alla de tjänster du behöver, i en enda kontakt.

Historia

Lidköpings Fastighet & Företagstjänst startades av Hasse Hermansson som enskild firma 1994. 2004 ombildades företaget till AB och 2011 köptes företaget av familjen Jonsson, som idag äger och driver företaget.